283356417_335070152088555_3785600371062990895_n-1

Despre eveniment

Povestea Calendarului este locul în care magia copilăriei nu dispare niciodată. Deși, de multe ori, copiii fiind, parcă de abia așteptăm să creștem, să devenim oameni mari, mai târziu ne gândim cu drag și dor la anii copilăriei și la cât de simplu și minunat era totul și căutăm, cu orice preț, să îi retrăim. În parcul nostru, bucuria copilăriei este vie indiferent de vârstă. Nu putem stopa trecerea timpului, dar îi putem da un sens și scrie o poveste cu ajutorul însemnătății fiecărei luni pe care o trăim.

Atelierele pe care le organizăm la Povestea Calendarului sunt legate de evenimentele din calendar, astfel că fiecare nouă săptămână poate transforma parcul într-un loc cu totul nou.

Arts & Crafts cu tematică 

Ne place să ne inspirăm din natură, să reciclăm și să dăm culoare fiecărei săptămâni cu o tematică diferită. Ne inspirăm din calendarul zilelor internaționale și venim cu idei pentru cei mici, care cu drag se alătură mereu provocărilor noastre.

Astfel, nu putem să vă dezvăluim ce va mai urma, însă vă putem arăta câte dintre atelierele de arts&crafts de până acum.

Ateliere gastronomice 

Bunica Poveștii Calendarului iubește foarte mult 2 lucruri: gătitul și copiii.  Le-a adus împreună și astfel au luat naștere atelierele gastronomice.

Fiecare copilaș este invitat să îmbrace șorțuletul și bonețica de bucătar, să spele bine mânuțele, să gătească împreună cu noi, iar mai apoi să deguste împreună cu familia.

Gogoși pufoase, biscuiți, cornulețe, turtă dulce, socată, limonadă, nuci, sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le puteți găti aici!

Magie

Fascinante și atractive, misterioase și ingenioase, spectacolele de magie atrag și stârnesc curiozitatea tuturor, indiferent de vârstă.

Necunoscutul a ridicat dintotdeauna semne de întrebare și a fascinat, astfel am ales un magician hazliu și talentat pentru a vă uimi cu fiecare ocazie!

Teatru interactiv

Pline de imaginație, suspans și umor, potrivite copiilor de grădinița și de școală dar și adulților, spectacolele de teatru interactiv dezvoltă abilitățile de comunicare în public pentru cei mici, le amplifică încrederea în sine și le stârnește imaginația.

Personaje colorate și hazlii vin să bucure publicul și oferă un spectacol de neuitat!

Pictură pe față

Una din cele mai mari bucurii pentru cei mici este pictura pe față. Copiii învață să fie răbdători, să comunice, să verbalizeze o dorință, să facă alegeri, iar la final să se bucure de rezultatul minunat! Activitatea nu doar că le oferă bucurie, ci le și dezvoltă încrederea în sine și în cei din jur, precum și modul de interacțiune cu celelalte persoane.