CONTUL MEU

INFORMAȚII DE CONTACT

FAQ

Povestea Calendarului este un parc tematic unic situat în Județul Sibiu, inspirat de magia copilăriei și frumusețea naturii înconjurate de crestele Munților Făgăraș. Este un loc magic unde vizitatorii de toate vârstele pot explora, învăța și se pot bucura de momente de neuitat.

Absolut! Povestea Calendarului este conceput să fie un loc de aventură și descoperire pentru vizitatori de toate vârstele, oferind o experiență captivantă și educativă pentru copii, într-un mediu sigur și plin de culoare.

La Povestea Calendarului, este întotdeauna timpul potrivit pentru o vizită! Indiferent de vremea de afară, parcul nostru tematic oferă o escapadă într-o lume plină de soare, lumină și culoare, ideală pentru orice moment al anului.

Activitățile din Povestea Calendarului sunt deschise tuturor vizitatorilor. Fie că alegeți să explorați pe cont propriu sau să participați la activitățile organizate, fiecare colț al parcului este o oportunitate de a învăța și de a te bucura de poveștile care dau viață acestui loc magic.

Deși Povestea Calendarului nu oferă cazare directă, există numeroase opțiuni de cazare în zona înconjurătoare, de la pensiuni confortabile la hoteluri de lux, toate gata să vă întâmpine după o zi plină de aventură în parc.