CONTUL MEU

CĂSUȚA LUI MĂRȚIȘOR - CĂSUȚA INSECTAR

Primele ciupercuțe din an scot capul, timid, la început de primăvară, de sub pătura albă de nea. Este momentul în care plantele încep să germineze, iar natura se scutură, ușor, de povara grea de pe umeri. Bătrânii noștri porneau la pădure încă din primele zile calde ale lunii, la cules de ciuperci. Le alegeau, cu grijă, pe cele rele de cele bune și pregăteau festin proaspăt. O ciupercă bună ne-au adus și nouă, în dar, la Povestea Calendarului, mare și rumenă, cu pălărie de mărțișor și miros cald de cuptor, pe care am decis să o oferim drept casă fratelui cel nestatornic. Nu de alta, dar atunci când se înfurie și se pune pe șuierat cu ploaie și noroaie, ciupercuța e fericită și crește, iar noi ne adăpostim în ea și ne lăsăm răsfățați de toate bunătățurile pe care ni le oferă!

Citește mai mult

CĂSUȚA LUI GERAR - CĂSUȚA DE TURTĂ DULCE

Vă invităm să descoperiți în Căsuța lui Gerar o gamă largă de dulciuri, potrivite pentru cei mici sau chiar pentru a fi dăruite cuiva drag. Veți afla produse nu doar gustoase, ci și aspectuoase, deosebite, care pot fi alăturate cu succes unui cadou sau așezate pe masă cu o ocazie specială. Cei mici iubesc turta dulce pufoasă și proaspătă, dar și acadelele imense și colorate care îi prind în vraja lor cu orele.

Citește mai mult

CĂSUȚA LUI FĂURAR - CĂSUȚA DRAGOBETE

Se spune că iubirea, asemeni copilăriei, nu are vârstă, iar căsuța lunii februarie este locul ideal în care copiii, tinerii și chiar bunicii pot simți emoții pure și frumoase. Am dorit să recreem, atât în interiorul și exteriorul ei, spații de relaxare romantice, deosebite, care să te îndemne să cuprinzi mâna celui drag în a ta și să îl privești cu recunoștință în ochi și bujori pe chip. Indiferent cine este cel drag – iubitul, mama, bunica, fratele. Emoția iubirii nu trebuie redusă la un singur tip de relație, ci ea poate îmbogăți orice fel de relație avem. Acest lucru ne-am dorit să îl simțiți odată ce treceți pragul Căsuței Iubirii, din parcul Povestea Calendarului, astfel că ne-am asigurat că ea este guvernată de cel mai bun și iubitor Dragobete, personaj de poveste, care așteaptă cu nerăbdare să vă cunoasă!

Citește mai mult