CONTUL MEU

Povestea Calendarului este locul în care magia copilăriei nu dispare niciodată. Deși, de multe ori, copiii fiind, parcă de abia așteptăm să creștem, să devenim oameni mari, mai târziu ne gândim cu drag și dor la anii copilăriei și la cât de simplu și minunat era totul și căutăm, cu orice preț, să îi retrăim. În parcul nostru, bucuria copilăriei este vie indiferent de vârstă. Nu putem stopa trecerea timpului, dar îi putem da un sens și scrie o poveste cu ajutorul însemnătății fiecărei luni pe care o trăim.

Atelierele pe care le organizăm la Povestea Calendarului sunt legate de evenimentele din calendar, astfel că fiecare nouă săptămână poate transforma parcul într-un loc cu totul nou.

Arts & Crafts cu tematică

Ne place să ne inspirăm din natură, să reciclăm și să dăm culoare fiecărei săptămâni cu o tematică diferită. Ne inspirăm din calendarul zilelor internaționale și venim cu idei pentru cei mici, care cu drag se alătură mereu provocărilor noastre.

Astfel, nu putem să vă dezvăluim ce va mai urma, însă vă putem arăta câte dintre atelierele de arts&crafts de până acum.

Ateliere gastronomice

Bunica Poveștii Calendarului iubește foarte mult 2 lucruri: gătitul și copiii. Le-a adus împreună și astfel au luat naștere atelierele gastronomice.

Fiecare copilaș este invitat să îmbrace șorțuletul și bonețica de bucătar, să spele bine mânuțele, să gătească împreună cu noi, iar mai apoi să deguste împreună cu familia.

Gogoși pufoase, biscuiți, cornulețe, turtă dulce, socată, limonadă, nuci, sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le puteți găti aici!

Magie

Căsuțe

Februarie - Căsuța lui Făurar

Căsuța lui Dragobete

Martie - Căsuța lui Mărțișor

Căsuța lui Mărțișor

Aprilie - Căsuța lui Prier

Căsuța lui Prier

Mai - Căsuța lui Florar

Căsuța lui Florar

Iunie - Căsuța lui Cireșar

Căsuța lui Cireșar

Iulie - Căsuța lui Cuptor

Căsuța lui Cuptor

August - Căsuța lui Gustar

Căsuța lui Gustar

Septembrie - Căsuța lui Răpciune

Căsuța lui Răpciune

Octombrie - Căsuța lui Brumărel

Căsuța lui Brumărel

Noiembrie - Căsuța lui Brumar

Căsuța lui Brumar

Decembrie - Căsuța lui Undrea

Bradul lui Moș Crăciun

Ianuarie - Căsuța lui Gerar

Căsuța de turtă dulce