foto-principala-2

Iunie - Căsuța lui Cireșar

Căsuța Amintirilor

Iunie este luna amintirilor din copilărie. Iunie vine cu soare cald și cu bucurie în natură, cu vacanțe la bunici și cu bălăceli în mare, cu prietenii care durează peste ani și cu experiențe care durează o viață. Iunie este luna libertății, a timpului liber, a jocurilor care stimulează creativitatea, spiritul de echipă, dar și de competiție și care formează personalitățile de mai târziu. În iunie viața este roz și roz este și căsuța noastră toată! Căsuța lunii iunie este o explozie de roz optimist și cald, care te atrage ca un magnet doar prin culoarea ei plină de bună-dispoziție și savoare și prin gingașele flori care o decorează. Exact ca o imensă acadea roz savurată la început de vară, cu picioarele goale în iarba proaspătă și cu ochii mijiți la cerul albastru și la strălucirea soarelui.

Iunie este luna în care se coc cireșele, dulci, zemoase și aromate, pe care le agățăm șugubăț la urechi în pereche, dar nu rezistăm mult și le luăm jos să le mâncăm. Cireșele sunt fructele copilăriei, care ne trimit cu gândul la vacanțele de vară la bunici, dar și la pățaniile năstrușnicului Nică, cel care ba fura cireșe din grădina mătușii, ba rămânea fără haine la scăldat, ba făcea de petrecanie pupezei care îi scurta somnul din vacanța mare. Toate se întâmplă în luna iunie, luna cireșelor și a amintirilor. 

Indiferent de perioada în care alegeți să ne vizitați, Căsuța lui Cireșar vă va întâmpina cu cireșe mici și mari, pe măsura amintirilor. Pentru că ne sunteți dragi tare, vă vom spunem și secretul cireșelor noastre bio, care rezistă intemperiilor vremii – florile de cireș de pe fațadă sunt realizate manual din cutii de iaurt de smântână reciclate, iar cele de pe acoperiș din conserve de măsline, tăiate și vopsite manual, cireșele care decorează căsuța sunt realizate din mingi de ping pong pictate, iar cireșele cărnoase de pe iarbă nu sunt altceva decât pietre de râu, frumos modelate de vreme și împodobite cu frunzulițe de fetru. Avem, așadar, cele mai bio, reciclabile și sustenabile cireșe din lume, cireșe de poveste! 

Povestea Calendarului este locul în care amintirile prind viață, iar Căsuța lui Cireșar este locul în care le primești împachetate frumos, numai bune de luat acasă. Căsuța lunii iunie este Căsuța Amintirilor, a suvenirurilor de poveste. Și pentru că bine știți cât de mult iubim și respectăm vremurile în care lucrurile se făceau cu grijă, manual, cu drag și cu dedicare, așa sunt realizate și suvenirurile noastre. În funcție de sezon, în căsuța noastră puteți găsi cadouri deosebite, unice, pentru voi sau pentru cei dragi, personalizate, care să păstreze mereu vie amintirea zilelor copilăriei. De la brelocuri, broșe, magneți, la căni personalizate, decorațiuni de tot soiul și până la fiecare căsuță din parc realizată la scară mare din lut, veți găsi, cu siguranță, ceva fără de care nu veți dori să mai plecați de la noi. 

Se spune că atunci când visezi cireșe, înseamnă că vei avea parte de fericire, dragoste și zile senine, iar cum Povestea Calendarului este locul care îți dă ocazia să visezi cu ochii deschiși iar Căsuța Cireșar te așteaptă mereu cu cireșe proaspete, te așteptăm să te încarci de la și alături de noi cu fericire, dragoste și zile senine.