foto-principala-2
Căsuța de turtă dulce

Ianuarie - Căsuța lui Gerar

Căsuța de turtă dulce

Căsuța lui Gerar este cea mai delicioasă dintre căsuțele Poveștii Calendarului, o căsuță de turtă dulce, acoperită cu o savuroasă glazură de zahăr, în care, de îndată ce intri, uiți de vremea de afară și te pierzi printre basmele dulci ale copilăriei.

Căsuța Dragobete

Februarie - Căsuța lui Făurar

Căsuța Dragobete

Roșie ca focul, tare și stabilă ca piatră, îmblânzită cu inimioare și aripi de înger, Căsuța lui Dragobete este locul potrivit pentru îndrăgostiții de pretutindeni, dar și pentru cei care adoră să se lase purtați de decoruri diafane în lumea basmelor.

Căsuța Ciupercuța cu Bunătățuri

Martie - Căsuța lui Mărțișor

Căsuța Ciupercuța cu Bunătățuri

Asemeni pădurilor pline de tot soiul de ciuperci, diferite de la un sezon la altul, la fel și în Ciupercuța noastră veți găsi, mereu, nenumărate gustări și băuturi delicioase, diferite în funcție de momentul anului, mereu proaspete și aromate!

Căsuța Stropitoare

Aprilie - Căsuța lui Prier

Căsuța Stropitoare

Căsuța Stropitoare găzduiește locul în care, zi de zi, la Povestea Calendarului, se desfășoară jocurile copilăriei. Și asta deoarece cu cât udăm mai mult jocurile și poveștile copilăriei, cu atât creștem adulți mai fericiți și mai creativi.

Altarul Poveștii Calendarului

Mai - Căsuța lui Florar

Altarul Poveștii Calendarului

Florile fac rai din mai, astfel că am decis să oferim fratelui Florar cea mai de suflet căsuță a Poveștii Calendarului, Căsuța Altar, locul în care ideile și poveștile prind contur și se transformă în poveștile și atelierele mult iubite de cei mici.

Căsuța Amintirilor

Iunie - Căsuța lui Cireșar

Căsuța Amintirilor

Căsuța lunii iunie este Căsuța Amintirilor, a suvenirurilor de poveste. În funcție de sezon, în căsuța noastră puteți găsi cadouri deosebite, unice, pentru voi sau pentru cei dragi, personalizate, care să păstreze mereu vie amintirea zilelor copilăriei.

Căsuța Atelierelor de Creație

Iulie - Căsuța lui Cuptor

Căsuța Atelierelor de Creație

Căsuța lui Cuptor găzduiește atelierele de creație. În fiecare zi, oferim ocazia celor mici să ia parte la activități diverse, specifice perioadei anului, care se desfășoară sub îndrumarea unui specialist, iar obiectele create sunt luate acasă.

Căsuța Floarea Soarelui

August - Căsuța lui Gustar

Căsuța Floarea Soarelui

Căsuța lunii august este o floarea a soarelui semeață, care, indiferent de anotimp sau de momentul zilei nu-și pleacă defel capul, ci îl ține mereu, surâzător și drept. În curând ea va găzdui cele mai iubite ateliere, dar încă nu vă spunem mai multe!

Căsuța Stejarul Poveștilor

Septembrie - Căsuța lui Răpciune

Căsuța Stejarul Poveștilor

Căsuța lui Răpciune, întruchipată sub forma unui trunchi de copac cu frunze ruginii, este locul care vă așteaptă la depănat povești. În căsuța lunii septembrie au loc atelierele de lectură, proiecții, sesiuni de pictură pe față dar și jocuri.

Hanul Strigoilor

Octombrie - Căsuța lui Brumărel

Hanul Strigoilor

Când treci pe lângă Hanul Strigoilor, parcă auzi lemnul pardoselii și șindrilele trosnind și nu te poți abține să nu întorci privirea să vezi dacă nu ești urmărit de vreun strigoi. Hanul Strigoilor este sufletul petrecerilor pe care copiii le adoră.

Ghinda Norocoasă

Noiembrie - Căsuța lui Brumar

Ghinda Norocoasă

Căsuța Ghindă este talismanul Poveștii Calendarului, locul în care toate mințile creative și mânuțele harnice se strâng la sfat și, asemeni pădurilor în luna noiembrie care aștern covor dens de ghinde, noi așternem covor dens de idei, ateliere și surprize

Bradul lui Moș Crăciun

Decembrie - Căsuța lui Undrea

Bradul lui Moș Crăciun

Căsuța în formă de brad ascunde atelierul secret al Moșului, aflat într-o forfotă continuă, unde uneltele nu stau o clipă locului întregul an pentru că au milioane de jucării de meșterit. Nu uita să îi lași și tu o scrisoare la poșta din fața căsuței!