SQUARE-POST-INSTA-IULIANA-V1-1-AN-DE-POVESTE

Despre eveniment

În cadrul acestuia, copiii și adulții s-au bucurat de surprize la tot pasul. Încă de la intrarea în parcul nostru au fost întâmpinați de personaje de poveste, cu poezii și ghicitori vesele. În fiecare căsuță au fost pregătite activități tematice și câte un personaj a întâmpinat vizitatorii.

În căsuța ianuarie, cei mici, dar și cei mari au fost întâmpinați de Bombonica, cel mai dulce personaj al poveștii noastre. Înconjurată de acadele și turtă dulce, Bombonica împărțea zâmbete în căsuța cu dulciuri.

Februarie este căsuța în care Cupidon a unit prin căsătorii de 24 de ore cupluri, dar a și reînnoit jurăminte. Toți cei care au trecut pe la Făurar au plecat mai departe plini de recunoștință pentru iubirea pe care o poartă celor din jur.

În căsuța Mărțișor, mimul nostru nu a avut cuvintele la el, însă gesturile și felul hazliu în care a împărțit baloane celor mici, cu siguranță a adus bucurie printre vizitatori.

Aprilie a adus jocurile copilăriei în prezent. Cei mici, însoțiți și de cei mari și de echipa „Un copil o speranță” s-au jucat, au pictat, au creat și au plecat acasă cu suveniruri create de mânuțele lor iscusite.

Căsuța mai a adus-o în dar pe zâna florilor, care prin dansul ei a adus magia în parc.

Iunie nu este numit Cireșar întâmplător, astfel că Nică din poveștile copilăriei a auzit și el că sărbătorim un an de poveste și ni s-a alăturat la împărțit cireșe.

August și Iulie s-au luat la întrecere în parcul nostru...August a ajuns primul și le-a pregătit celor mici ateliere în aer liber. Copiii s-au bucurat să exploreze și să încerce meșteșugurile despre care au auzit doar în poveștile bunicilor, cât despre iulie, a gătit cu cei mici în al său cuptor gogoși gustoase și pufoase.

În căsuța septembrie erai primit chiar de zâna Toamnă, iar până aceasta îți povestea câte ceva despre anotimpul ei, cei mici se bucurau de pictură pe față.

De la distanță, octombrie te înfioară, însă la acest eveniment, Vrăjitoarea cea bună se asigura să nu plece cei mici speriați și din când în când le mai făcea câte o vrajă pentru noroc.

La căsuța noiembrie cei de la Dental House au venit pentru a ne împărți informații cu privire la spălatul corect pe dinți. Cu multă răbdare, am mai pus niște informații în săculețul cunoștințelor și am făcut și câte o poză cu Băiatul Ghindă, personajul lunii.

Cea mai neașteptată surpriză se găsea chiar la ultima lună a anului: decembrie. Moș Crăciun și-a îmbrăcat ținuta de vară si a venit la Povestea Calendarului pentru a vorbi cu cei mici. Cei mai hotărâți i-au scris deja scrisori și le-au lăsat moșului.

Sâmbătă seara, muzica din parc și-a schimbat ritmul, primind pe scenă tineri talentați. Cel mai așteptat moment al serii a fost Iuliana Beregoi, care a încheiat seara acompaniată de aclamații și aplauze din partea publicului de toate vârstele.

Comentarii (0)

Nu există comentarii disponibile