CONTUL MEU

IUNIE
CĂSUȚA LUI CIREȘAR

– CĂSUȚA AMINTIRILOR –

Iunie este luna libertății, a timpului liber, a jocurilor care stimulează creativitatea, spiritul de echipă, dar și de competiție și care formează personalitățile de mai târziu. În iunie viața este roz și roz este și căsuța noastră toată! Căsuța lunii iunie este o explozie de roz optimist și cald, care te atrage ca un magnet doar prin culoarea ei plină de bună-dispoziție și savoare și prin gingașele flori care o decorează. Exact ca o imensă acadea roz savurată la început de vară, cu picioarele goale în iarba proaspătă și cu ochii mijiți la cerul albastru și la strălucirea soarelui.

Casuta lunii iunie

Iunie este luna în care se coc cireșele, dulci, zemoase și aromate, pe care le agățăm șugubăț la urechi în pereche, dar nu rezistăm mult și le luăm jos să le mâncăm. Cireșele sunt fructele copilăriei, care ne trimit cu gândul la vacanțele de vară la bunici, dar și la pățaniile năstrușnicului Nică, cel care ba fura cireșe din grădina mătușii, ba rămânea fără haine la scăldat, ba făcea de petrecanie pupezei care îi scurta somnul din vacanța mare. Toate se întâmplă în luna iunie, luna cireșelor și a amintirilor.

Indiferent de perioada în care alegeți să ne vizitați, Căsuța lui Cireșar vă va întâmpina cu cireșe mici și mari, pe măsura amintirilor. Toate cireșele de pe fațada căsuței, cât și cele care o decorează în interior sunt cum nu se poate mai bio și mai rezistente trecerii timpului și asta deoarece sunt realizate din cele mai neașteptat materiale reciclate. Deși știm că arată apetisant, vă recomandăm nu care cumva să mușcați din ele ci, mai degrabă, să ne întrebați cum și din ce le-am făcut și să încercați și voi acasă. Avem, așadar, cele mai bio, reciclabile și sustenabile cireșe din lume, cireșele de poveste!

Povestea Calendarului este locul în care amintirile prind viață, iar Căsuța lui Cireșar este locul în care le primești împachetate frumos, numai bune de luat acasă. Căsuța lunii iunie este Căsuța Amintirilor, a suvenirurilor de poveste. Și pentru că bine știți cât de mult iubim și respectăm vremurile în care lucrurile se făceau cu grijă, manual, cu drag și cu dedicare, așa sunt realizate și suvenirurile noastre. În funcție de sezon, în căsuța noastră puteți găsi cadouri deosebite, unice, pentru voi sau pentru cei dragi, personalizate, care să păstreze mereu vie amintirea zilelor copilăriei. De la brelocuri, broșe, magneți, la căni personalizate, decorațiuni de tot soiul și până la fiecare căsuță din parc realizată la scară mare din lut, veți găsi, cu siguranță, ceva fără de care nu veți dori să mai plecați de la noi.

Se spune că atunci când visezi cireșe, înseamnă că vei avea parte de fericire, dragoste și zile senine, iar cum parcul tematic Povestea Calendarului este locul care îți dă ocazia să visezi cu ochii deschiși iar Căsuța Cireșar te așteaptă mereu cu cireșe proaspete, te așteptăm să te încarci de la și alături de noi cu fericire, dragoste și zile senine. Zâmbetul acestei căsuțe este o frumoasă cireșică cu păr zemos, care te va invita în căsuța ei și îți va face cunoștință cu toate păpușile de poveste ale fiecăreia dintre căsuțe. Pentru că aici trăiesc toate, în Căsuța cu amintiri a lunii iunie.